Livrare

Livrare standard în Bălți.

Întrucât magazinul nostru fizic și principalele depozite de mărfuri sunt situate în orașul Bălți, cea mai rapidă și mai ieftină modalitate de a achiziționa bunuri pentru clienții noștri este de a alege „Livrare standard în Bălți” atunci când plasați o comandă de la magazinul nostru principal la adresa: orașul Bălți, str. Ștefan cel Mare 1N.


  • La plasarea unei comenzi după 16-00 în zilele lucrătoare, comanda este livrată a doua zi.
  • La plasarea unei comenzi după 14-00 în zilele de weekend, comanda este livrată a doua zi.


Costul livrării 35 leiATENȚIE !!!
Livrarea durează circa 3 ore din momentul coordonării cu operatorul nostru. Livrarea se efectuează doar până la scara blocului, sau până la intrarea în ograda unei case private. Reprezentantul nostru vă va contacta telefonic pentru a coordona termenul de livrare și cu 5-15 minute înainte de livrarea comenzii la adresă.Livrare standard la Chișinău (DEZACTIVATĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI)

Întrucât magazinul nostru fizic și principalele depozite de mărfuri sunt situate în orașul Bălți, pentru comoditatea clienților noștri din orașul Chișinău, cel mai simplu mod de a achiziționa mărfuri este să selectăm „Livrare standard în Chișinău” din magazinul nostru principal la adresa: orașul Bălți, str. Ștefan cel Mare 1N.


ATENȚIE !!!
Livrarea se efectuează doar până la scara blocului, sau până la intrarea în ograda unei case private. Reprezentantul nostru vă va contacta telefonic pentru a coordona termenul de livrare și cu 5-15 minute înainte de livrarea comenzii la adresă.


Livrare în regiunile Republicii Moldova - "Curier Rapid" (DEZACTIVATĂ ÎN TIMPUL PANDEMIEI)

Livrare expresă națională de bunuri, colete și documente în toată Moldova. Prețul se calculează automat pe pagina comenzii, în funcție de greutate și preț. Termenul de livrare de la 1 la 7 zile lucrătoare, de obicei nu depășește 48 de ore.


ATENȚIE !!!
Livrarea este efectuată de curierii companiilor Curier Rapid.